Video i foto asistent

Video i foto asistent

Videozapisi i fotografije novi su jezik prodaje, kako proizvoda tako i usluga. Fotografije visoke kvalitete uz opise i objašnjenja uvelike povećavaju prodaju i doprinose boljoj konkurentnosti na tržištu. Bilo da imate internetsku prodaju ili fizički mjesto prodaje koje kupci mogu posjetiti, bilo da prodajte uslugu ili proizvod, fotografije i videozapisi su ključni za ostvarivanje rezultata i uspjeha u poslovanju. 

Fotografijama svojim kupcima ili klijentima predstavljate proizvod, plijenite pažnju i pomažete im da bolje razumiju čime se bavite ili što prodajte. Ljudi su vizualna bića i sve što planiraju kupiti ili koristiti žele i prethodno vidjeti. Virtualni asistent za vas može izraditi moderne vizuale po mjeri vašeg proizvoda ili u skladu s vašom uslugom, kao i video materijale, tv reklame i spotove. Također moguće je montirati i postojeće materijale u videozapise ili promotivne filmove za distribuciju na različitim kanalima komunikacije. 

Tehnologija danas toliko napreduje da izuzetno dobre fotografije možemo fotografirati i vlastitim mobilnim uređajima. Međutim, ako se želite istaknuti na tržištu, profesionalne fotografije, stručnih fotografa i snimatelja, postat će vaš alat za privlačenje kupaca.

Videozapisi postali su jedan od ključnih alata za promociju i predstavljanje usluga ili proizvoda. Sigurno nekoliko puta dnevno otvarate svoje društvene mreže, na njima pregledavate različite sadržaje, a kratki videozapisi vrlo lako privlače i vašu pažnju. Profesionalno koncipirani i snimljeni videozapisi, marketinški su alat kojim možete ostaviti i poboljšati svoje ciljeve prodaje. 

Promotivni filmovi i traileri mogu biti iznimno dragocjen marketinški alat. Naši video stručnjaci, olakšat će vam put do ciljane publike kreativnom video produkcijom koja će se istaknuti na tržištu.

Ukoliko imate već snimljene materijale, virtualni asistent za vas može napraviti uslugu montaže različitog sadržaja kako biste imali kvalitetne i kreativne materijale za promociju svojih proizvoda ili usluga. 

Naš tim kreativaca za vaš obrt ili tvrtku može snimiti tv reklamu ili spot kojom ćete se istaknuti među konkurencijom na tržištu. Kreativna i jedinstvena rješenja, izrađena pomoću najnovije tehnologije, snimana s profesionalnim kamerama, u visokoj rezoluciji, prilika su za podizanje vašeg poslovanja na viši nivo.