Organizacijski asistent

Organizacijski asistent

Organizacija iziskuje mnogo vremena i truda, a katkad je to zaista teško uskladiti s ostalim obvezama koje svakodnevno zahtijeva vaše poslovanje. Virtualni asistent za vas će organizirati sve vrste poslovnih i promotivnih događanja, organizirati sastanke, putovanja te usluge dobavljača. Zbog dugogodišnjeg iskustva u organizaciji evenata, za vas ćemo pomno isplanirati, dizajnirati i realizirati svaki detalj eventa po mjeri vašeg obrta ili tvrtke. Također, za vas možemo organizirati poslovna putovanja, kao i sastanke. Bilo da se radi o individualnim ili grupnim putovanjima, virtualni asistent će istražiti i kreirati ponudu u skladu s vašim potrebama, željama i mogućnostima.

Sve vrste evenata (seminara, prodajnih prezentacija, konferencija, promo evenata, launch proizvoda) virtualni asistent može organizirati za vas online, u fizičkom okruženju (ukoliko to prilike dozvoljavaju) ili ‘hibridno’ (dio eventa organizira se uživo prateći trenutne mjere, a dio online). Za sve evente osigurana je stručna tehnička podrška kako bi svaki detalj savršeno funkcionirao.

Za potrebe vaše tvrtke ili obrta, virtualni asistent može organizirati individualna ili grupna putovanja ili sastanke. Virtualni asistent za vas će istražiti povoljne cijene smještaja, hrane, prostora te kreirati, u dogovoru s vama, optimalnu ponudu.

 Virtualni asistent koordinira sve dobavljače potrebne za rad vašeg poslovanja. Za vas možemo organizirati nabavu uredskog materijala, robe, inventara i svega ostalog što vam je potrebno. Recimo da na primjer trebate za potrebe nekog događanja 10 plavih stolica, virtualni asistent, prikupit će optimalne ponude i prilagoditi sve stavke vašim željama i potrebama.