Asistent za tehničku podršku

Tehnička podrška

Bez obzira čime se bavite i koje poslove obuhvaća vaša tvrtka ili obrt, informatički sustavi, računala, e-mail komunikacija i druga tehnologija, sastavni su dio vašeg posla. Kako biste nesmetano mogli raditi i kako bi vam tehnologija bila saveznik u obavljanju posla, bitno je da sve funkcionira bez poteškoća. Virtualni asistent može vam pružiti online podršku i većinu problema riješiti bez dolaska u vaš ured ili poslovnicu. Ukoliko poteškoće u radu nije moguće otkloniti online, serviseri će vas posjetiti i otkloniti kvar u najbržem mogućem roku.

Ponuda informatičke opreme na tržištu je iznimno bogata, no katkad je teško znati što vam točno treba za rad vašeg obrta ili tvrtke.  Informatička oprema razlikuje se po svojim karakteristikama, a neke specifikacije koje trebaju vama, nekom drugom u poslovanju su nepotrebne. U dogovoru s vama možemo vam ponuditi informatičku opremu koja zaista odgovara vašim potrebama, kako biste mogli dobiti idealno rješenje u skladu sa svojim budžetom.

Brinemo da vaša računala u uredu ili poslovnicama funkcioniraju besprijekorno te da poteškoće budu otklonjene u najbržem mogućem roku i ne ometaju vaš rad. Održavanje informatičkih sustava uključuje proaktivni nadzor 24/7, nadzor svih sigurnosnih kopija na računalima kako se ne bi dogodilo da se podaci izgube ili nestanu, redovite nadogradnje sigurnosnih programa kako bi vaša računala bila zaštićena te spajanje online tehničkom podrškom, ali i po potrebi izlasku na teren kako bi se kvarovi otklonili.

U moru proizvoda na tržištu informatičkom opremom, ponekad se jako teško snaći i znati koji su vam uređaji i kojih karakteristika potrebni. Za vašu tvrtku ili obrt, virtualni asistent, može kreirati i ponuditi informatičku opremu koja zaista ispunjava vaše potrebe. Isto tako, moguće je dogovoriti servis opreme, dijagnostika je besplatna, a cijene popravka vrlo pristupačne.

Poteškoće u radu vaših računala, virtualni asistent riješit će pomoću programa Teamviewer. Ako vam u nekom trenutku hitno treba riješiti problem na računalu, ‘zapeli’ ste u instalaciji nekog programa, virtualni asistent spojit će se na vaše računalo i u kratkom roku riješiti poteškoće.

Dugogodišnje iskustvo u radu s e-mail poslužiteljima kao i pružateljima Internet/hosting usluga rezultiralo je brzim rješavanjem problema na koje nailaze korisnici pri radu. Vrlo uspješno implementiramo rješenja u skladu s budžetom klijenta i usmjeravamo ih na korištenje poslovnih adresa, zaštitu od spama i virusa, nesmetan pristup pošti sa svih uređaja, rješavanje problema s nedostatkom prostora.