Asistent za izradu web stranica

Izrada web stranica

Web stranice temelj su digitalnog marketinga. Također su i osobna iskaznica vaše tvrtke, ali i mnogo više od toga. Sve što želite da vaš klijent ili kupac zna o vama možete prezentirati kroz web stranicu. Virtualni asistent za potrebe vaše tvrtke ili obrta, izradit će web stranicu i/ili web trgovinu (webshop), responzivnog dizajna u CMS sustavu. Responzivni dizajn znači da će se izgled vaše web stranice prilagoditi bilo kojem uređaju na kojemu se otvara.  Webshop tj. online trgovinu je moguće implementirati kao dodatnu funkcionalnost na već postojeću web stranicu. U današnje vrijeme 70% ljudi istražuje bespuća Interneta koristeći mobilne uređaje te je iznimno važno da je web stranica prilagođena mobilnoj verziji. Stvaramo web stranice koje je vrlo jednostavno ažurirati, nadograđivati i unositi nove tekstove, fotografije ili video materijale. U sklopu izrade web stranice ili web trgovine je i SEO optimizacija za tražilice koja osigurava da vaši kupci ili klijenti pronađu siguran put do vas. 

Izrađujemo moderne web stranice koje su pregledne i čitljive na računalima, tabletima i mobitelima. Virtualni asistent će za vas izraditi sigurnu, brzu web stranicu, koja će biti vidljiva na tržištu i istaknuti vas među konkurencijom.

Online kupovina dostigla je svoj vrhunac, a statistike pokazuju da 8 od 10 Hrvata svakodnevno online istražuje i kupuje proizvode. Web trgovina (webshop) jednostavniji je način prodaje koji ne iziskuje toliko troškova, kao kod fizičkih prodavaonica. Za vas ćemo izraditi web trgovinu po mjeri vaših proizvoda pomoću koje ćete jednostavno doći do ostvarenja vaših ciljeva prodaje.

Web stranice i/ili web trgovina, mora biti prilagođena tražilicama. Virtualni asistent će se pobrinuti da svi parametri na vašoj stranici budu prilagođeni internetskim pretraživačima i da uz što manje troškova, kupci pronađu put do upravo vaše internetske stranice.