Administrativni asistent

Što radi administrativni asistent? Administrativni asistent vaša je virtualna tajnica koja obavlja sve administrativne poslove umjesto vas, štedeći vam vrijeme i novac. Mnogo smo puta čuli kako radni dan jednog obrtnika ili vlasnika tvrtke traje “24 sata na dan” jer nakon obavljenog posla, u kasnim noćnim satima uzima računalo i rješava sve administrativne obaveze.

Svaki poduzetnik se u svom svakodnevnom radu susreće s velikm brojem administrativnih zadataka koji mu oduzimaju dragocjeno vrijeme, koje može posvetiti drugim stvarima važnim za poslovanje. Naš je posao preuzeti na sebe borbu s administrativnim poslovima.

Početkom mjeseca najčešće se stvori gužva oko pripreme ulaznih i izlaznih računa te printanja izvadaka kako bismo ih predali računovodstvenom servisu. Za Vas ćemo već tijekom mjeseca pripremati sve potrebne dokumente, kako biste Vi izbjegli stres, a Vaš računovođa bio sretan.

Svi volimo kako nam Excel tablice često olakšavaju svakodnevne poslovne zadatke, no ponekad se lako izgubiti “u šumi” podataka. Zato za Vas organiziramo podatke u Excel tablicama, kako biste se lakše mogli snaći i doći u najkraćem vremenu do podataka koji su Vam u tom trenutku potrebni.

Umjesto da gubite vrijeme na pisanje silnih ponuda i računa, prepustite taj posao nama. U vrlo kratkom vremenu napravit ćemo ponudu i/ili račun i proslijediti je Vašem klijentu.

Često nam se desi da imamo određenu količinu informacija razbacanih posvuda i potrebno ih je sortirati u nekom dokumentu. Za vas možemo napraviti unos podataka, održavanje, a zatim po potrebi i uređivanje. Također, radimo i vođenje raznih evidencija koje su Vam potrebne u svakodnevnom poslovanju.

Za prijavu na natječaje potrebno je na vrijeme prikupiti svu potrebnu dokumentaciju po zadanim parametrima projekta, a to oduzima veliku količinu vremena. Za Vas možemo odraditi sve pripremne poslove za prijavu na natječaj i tako Vam uštedjeti vrijeme.